Nova marketinška ekipa

Zaradi povečanja števila projektov, vzpostavljamo novo marketinško skupino (m/ž)!

  • junior social media specialist
  • junior copywriter
  • junior digital marketing specialist

 

junior social media specialist

Si proaktiven, operativen, se hitro »obrneš«? Znaš prijeti telefon v roke in na hitro kaj zrihtat, pripraviti hudo objavo za social in ti »shiftanje« med različnimi področji in multitasking ne delajo težav?

/

junior digital marketing specialist

Znaš objaviti Google kampanjo, napisat dober mailing? Poznaš vsaj malo wordpress, tako, da popraviš malenkosti na spletnih straneh, bi se priučil?

/

junior copywriter (m/ž)

Se znaš poigrati z besedami in spisati privlačna besedila za spletne strani? Oblikovati besedila za mailing kampanje? Si natančen pri vejicah in pikah?

Si za?

Če se najdeš v enem od opisov, potem ne odlašaj predolgo in se priključi novemu timu, ki se vzpostavlja zaradi povečanega obsega projektov.

Obljubimo, da ne bo dolgčas! 

Proevent+ smo ekipa, ki že dolgo časa vodi najrazličnejše kampanje za naročnike, ustvarja številne prepoznavne zgodbe in lastne dogodke! Postani naš novi plusek

Sodeloval/-a boš z motivirano ekipo, ki te bo vodila skozi najbolj slikovite marketinške ovinke. 

Spusti ročno, pritisni na gas in pošlji svoj kratek življenjepis z izkušnjami! 

 

Dolgoletne izkušnje niso pogoj, je pa pogoj želja, da se naučiš marsikaj novega, da si komunikativen/-na, ciljno naravnan/-a, da znaš pogledati »izven škatle« ter si še vedno dovolj strukturiran/-a in naravnan/-a k izvedbi v kratkih časovnih rokih.

 

Rok prijave do 25. februarja 2022 preko zaposlitev@proevent.si